Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 24 вересня 2020 о 11:07

З метою продовження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” (зі змінами) (далі – Постанова №996) при Головному управлінні ДПС у Київській області утворюється Громадська рада.

30 вересня 2020 року о 14.00 год. у приміщенні Головного управління ДПС у Київській області (м. Київ, вул. Народного ополчення, 5а, - Конференц-зал кім.112, центральний вхід , 1-й поверх) відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Київській області. 

Кандидати у члени Громадської ради, що були делеговані інститутами громадянського суспільства, не можуть передавати право голосу для участі в установчих зборах іншим особам та повинні бути особисто присутніми на установчих зборах.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Київській області від 27.02.2020 №541 сформувала список учасників, які братимуть участь в установчих зборах, з якими можна ознайомитись на субсайті Територіальних органів ДПС у Київській області офіційного порталу ДПС України у розділі „Про службу / Громадська рада / Ініціативна група”/Повідомлення. У зазначеному розділі розміщено також інформацію про  ІГС та їх кандидатів (для ознайомлення).

Реєстрація учасників розпочинається о 13 год. 30 хв та потребує наявності документу, що засвідчує особу.

 Для уточнення довідкової інформації звертайтеся за телефоном 200-37-59 (контактна особа – Людмила Гребельник). 

Ініціативна група з підготовки

установчих зборів для формування Громадської ради

при Головному управлінні ДПС у Київській області 

Порядок денний