Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центру обслуговування платників Бориспільської ДПІ протягом минулого місяця надано відвідувачам 699 безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 22 лютого 2021 о 08:58

Так,  за січень поточного року платникам надано 699 адміністративних послуг, з них - видано 276 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 22 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Протягом минулого місяця, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 107 суб’єкта  господарювання,  надано 108 витягів з реєстру платників єдиного податку, включено 35 неприбуткових підприємств до Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Крім того, фахівці ЦОПу Бориспільської ДПІ в січні зареєстрували 27 реєстраторів розрахункових операцій та 47 книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Київській області можна переглянути за посиланнямhttp://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи ЦОПу Бориспільської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном   (04595)5-05-78.

Звертаємо увагу платників податків, що послуги в Центрі обслуговування платників  можна отримати і в онлайн-режимі, використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

                                                          Бориспільська ДПІ