Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками ЦОП Ірпінської ДПІ протягом 1 кварталу 2021 року надано відвідувачам 3011 адміністративних послуг, з них 1234 в електронному вигляді.

, опубліковано 08 квітня 2021 о 18:15

Центр Обслуговування Платників Ірпінської ДПІ ГУ ДПС у Київській  області повідомляє, що за 1 квартал 2021 року надано  громадянам 3011 адміністративних послуг ,в т.ч. 1234 послуги в електронній формі.

 Найчастіше громадяни звертаються за наступними послугами:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з державного реєстру фізичних осіб-платників податків –972;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків –474;

- реєстрація платника єдиного податку – 460, в т.ч.353 в електронному вигляді;

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 750, в т. ч. 428 в електронному вигляді;

- реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 99;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 159

Працівниками центру обслуговування платників податків Ірпінської ДПІ у січні березні 2021 року зареєстровано 21 розрахункових книжок та інші адміністративні послуги.

Центр обслуговування платників Ірпінської ДПІ наголошує, перелік адміністративних послуг, які надаються можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

 Ірпінська ДПІ ГУ ДПС у Київській області