Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг фахівцями Вишгородського центру обслуговування платників

опубліковано 08 квітня 2021 о 18:17

Так, за березень поточного року видано 255 довідок про реєстраційний номер облікової  картки платника податків  з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Видано 98 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.

Зареєстровано 18 реєстраторів розрахункових операцій, 45 книг обліку розрахункових операцій.

Стати платником єдиного податку/внести зміни до Реєстру платників єдиного податку/анулювати реєстрацію платника єдиного податку виявили бажання 199 суб’єктів господарської діяльності, сформовано 121 витяг з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 18  книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано               263 відомості   про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Крім того, співробітники  ЦОПу  Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київській області надають в телефонному режимі консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства (04596) 5-42-67.

Перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Також звертаємо увагу платників на переважне отримання послуг в онлайн – режимі використовуючи можливості сервісу «Електронний кабінет» https://cabinet.tax.gov.ua.

 Вишгородська ДПІ