Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч податківців із старостами Тетіївської територіальної громади

опубліковано 13 квітня 2021 о 09:58

Днями, за ініціативи голови Тетіївської міської ради Богдана Балагури, відбулася зустріч начальника Тетіївської державної податкової інспекції Віталія Голодняка та його заступника Олексія Чехіркіна із старостами Тетіївської територіальної громади. Головним лейтмотивом зустрічі стала кампанія декларування громадянами доходів за минулий рік.

Як зазначив Віталій Голодняк, декларацію про майновий стан і доходи мають подавати громадяни, які у минулому році отримали доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб, зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2021 року річну податкову декларацію. Більш розлого зупинилися на доходах одноосібників, які самостійно обробляють земельні ділянки (паї) загальною площею понад 2 гектари, що знаходяться на території Тетіївської громади.

В умовах пандемії, вкрай важливо, щоб саме старости донесли до потенційних декларантів про необхідність вчасного декларування доходів, адже від активної позиції кожного старости залежатиме розмір додаткових надходжень до місцевого бюджету.