Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Обговорення спільних завдань під час зустрічі з керівництвом Макарівської ТГ

опубліковано 14 квітня 2021 о 08:30

Забезпечення додаткових надходжень до місцевого бюджету, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів  обговорили під час зустрічі начальник Макарівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Лілія Джига та заступник начальника Макарівської ТГ Анатолій Карбовський.

Питання, які розглядали під час спілкування стосувались  сплати громадянами  податку на нерухомість і земельного податку. Особливу увагу було приділено налагодженню співпраці  щодо виявлення та забезпечення додаткових надходжень до бюджету.

Лілія Джига також звернула увагу  і про необхідність дотримання суб’єктами господарювання трудового законодавства, та сплати ними ПДФО та ЄСВ. Посадовець наголосила  про кампанію декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році, обов’язок та терміни подання декларації. Також проінформувала  про електронні послуги та сервіси від податкової служби, які стають все більш популярними.

За результатами зустрічі було прийнято рішення докласти максимум зусиль щодо  пошуку додаткових  резервів надходжень податків і зборів та якісному обслуговувані платників податків.

Макарівська ДПІ