Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання використання електронних сервісів та застосування програмних РРО роз’яснили на «гарячій лінії» в Макарівській ДПІ

опубліковано 14 квітня 2021 о 08:32

Нещодавно Макарівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області проведено «гарячу лінію» з питань використання електронних сервісів, кампанії «Декларування – 2021» та застосування   програмних РРО. На запитання платників відповідала начальник Макарівської ДПІ Лілія Джига.

Платникам було доведено,  що електронні сервіси ДПС за рахунок використання сучасних інформаційних технологій забезпечують дистанційне спілкування з податковою, значно спрошують та скорочують отримання адміністративних послуг, довідок, подачу звітності або навіть консультацій, а за допомогою сервісу «ЗІР», сторінок  ДПС у соціальних мережах Facebook, Telegram можна переглянути анонси, новини та іншу корисну інформацію.

Також  платників цікавило, як отримати електронний цифровий підпис та його подальше використання в Електронному кабінеті, як отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову, дізнатися про майнові податки та як сплатити їх онлайн.

Очільниця надала роз'яснення платникам податків щодо використання програмних РРО, а також етапи їх реєстрації та вимоги щодо застосування.

 Платники отримали вичерпні відповіді на всі поставленні запитання.

Макарівська ДПІ