Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кагарлицькою ДПІ проведено вебінар із студентами

опубліковано 15 квітня 2021 о 16:10

Кагарлицькою ДПІ ГУ ДПС у Київській області 14 квітня проведено вебінар зі студентами 2 курсу групи 21-П та групи 21-Т КЗ КОР «Ржищівського гуманітарного фахового коледжу» у форматі конференції на платформі Google meet.

Відкрила вебінар заступник  начальника Кагарлицької ДПІ Світлана ШЕПЕТА, яка зазначила, що проведення таких зустрічей – ефективна практика роботи з майбутніми платниками податків. Це можливість для студентів отримати кваліфіковані відповіді на актуальні запитання та більше дізнатися про діяльність податкової служби.

У конференції також прийняв участь завідувач учбовою частиною «Ржищівського гуманітарного фахового коледжу» – ФАЛЬКО Віктор Миколайович.

Світлана ШЕПЕТА інформувала учасників вебінару про основні аспекти цьогорічної кампанії декларування доходів громадян, способи та терміни подання декларації, основні види доходів, які підлягають  обов’язковому декларуванню та ознайомила з порядком використання електронних сервісів ДПС  для подання  податкової декларації про майновий стан і доходи.

Заступник начальника наголосила, що декларування доходів  - це конституційний обов’язок громадян України.

Наприкінці відповіла на запитання учасників вебінару.