Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ГУ ДПС у Київській області продовжує роботу з платниками податків.

опубліковано 28 квітня 2021 о 14:58

В умовах карантину зустрічі з громадянами, представниками державних органів та бізнес спільнотою проводяться в онлайн режимі.

Так, 28.04.2021 відбулась конференція керівництва ГУ ДПС у Київській області з Агентством з розвитку підприємництва та представниками бізнесу Білоцерківського району Київщини.

Цього разу учасниками конференції порушено тему своєчасності сплати та погашення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Під час відкриття зустрічі заступник начальника ГУ ДПС у Київській області Михайло Огерук підкреслив важливість для суспільства належної сплати єдиного внеску платниками податків, оскільки від цього залежать виплати по пенсійному забезпеченню, тимчасової втрати працездатності, безробіття тощо.

Крім того, він зауважив, що єдиний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника, а механізм розстрочення (відстрочення) сплати боргу з єдиного внеску законодавством наразі не передбачено.

У ході конференції охочими ставились актуальні питання визначеної вище тематики, на які професійно надавались відповіді Ольгою Радько, працівницею управління по роботі з податковим боргом ГУ ДПС у Київській області та фахівцями Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Лесею Довгаль та Оксаною Чустіль.