Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками ЦОП Ірпінської ДПІ з початку кварталу 2021 року надано відвідувачам 3729 адміністративних послуг, з них 1438 в електронному вигляді.

опубліковано 06 травня 2021 о 14:12

Центр Обслуговування Платників Ірпінської ДПІ ГУ ДПС у Київській  області повідомляє, що з початку року надано  громадянам 3729 адміністративних послуг ,в т.ч. 1438 послуг в електронній формі.

 Найчастіше громадяни звертаються за наступними послугами:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з державного реєстру фізичних осіб-платників податків –1153;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 533;

- реєстрація платника єдиного податку – 592, в т.ч.476 в електронному вигляді;

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 963, в т. ч. 601 в електронному вигляді;

- реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 127;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 223.

Працівниками центру обслуговування платників податків Ірпінської ДПІ у січні - квітні 2021 року зареєстровано 32 розрахункових книжки та інші адміністративні послуги.

Центр обслуговування платників Ірпінської ДПІ наголошує, перелік адміністративних послуг, які надаються можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

 Ірпінська ДПІ ГУ ДПС у Київській області