Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг

опубліковано 09 червня 2021 о 13:35

Працівниками центру обслуговування платників Вишгородської ДПІ у травні  місяці поточного року було надано наступні адміністративні послуги:

  • видано 225 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
  • 72 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної податкової служби України.
  • зареєстровано 22 реєстратори розрахункових операцій, 46 книг обліку розрахункових операцій, 2 розрахункові книжки.
  • стати платником єдиного податку/внести зміни до Реєстру платників єдиного податку/анулювати реєстрацію платника єдиного податку виявили бажання 120 суб’єктів господарської діяльності, сформовано 89 витягів з реєстру платників єдиного податку.
  • видано 1 довідку про доходи, 3 довідки – підтвердження статусу податкового резидента України.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків видано               93 відомості   про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Крім того, працівниками ЦОПу  Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київській області надаються усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства, в т.ч. в телефонному режимі.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot .

Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua

 Вишгородський сектор організації роботи