Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівцями центру обслуговування платників Броварської ДПІ з початку року надано відвідувачам понад 5 тисяч безоплатних адміністративних послуг

опубліковано 09 червня 2021 о 13:35

Так, працівниками Броварської ДПІ в січні – травні ц.р.  видано 2226 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. За відповідними запитами 629 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

З початку року проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 1203 суб’єктів  господарювання-фізичних осіб та  надано 933 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу Броварської ДПІ  з початку 2021 року зареєстрували   210  реєстраторів розрахункових операцій та 495 книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Київській області можна переглянути за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПів Броварського району та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном  (04594)7-20-90.

В чергове, звертаємо увагу громадян що отримати якісні адміністративні  послуги можливо в  онлайн – режимі, використовуючи сервіс  «Електронний кабінет». Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Дізнавайтеся про всі новації податкового законодавства на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області у мережі Facebook за посиланням www.facebook.com/tax.kyiv.oblast.

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX» https://t.me/infoTAXbot .

Підписатись на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua

  Броварський сектор організації роботи

організаційно - розпорядчого управління ГУ ДПС у Київській області