Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вишгородщина: спільна нарада з ГУ Пенсійного фонду

опубліковано 17 червня 2021 о 16:42

За ініціативою керівника Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київської області Олександра Назарчука відбулась спільна нарада з очільницею  відділення обслуговування громадян №9 (сервісний центр) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Київській області  Оксаною Тарасенко.

Під час наради було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема вжиття спільних заходів щодо погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску, питання легалізації заробітної плати, використання праці неоформлених працівників, як наслідок порушення  законодавства про працю та зниження надходження коштів до бюджету. Крім того, було наголошено на необхідності подальшої співпраці у межах компетенції та докладання спільних зусиль, спрямованих на погашення заборгованості з ЄСВ та недопущення його зростання.

В цілому зустріч пройшла в форматі конструктивного діалогу.

ДПІ у Вишгородському районі ГУ ДПС у Київській області повідомляє, що отримати інформацію про стан заборгованості з ЄСВ можна безпосередньо звернувшись до центру обслуговування платників або за допомогою електронного кабінету платника податків.

 Вишгородський сектор організації роботи