Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Година запитань бізнесу Білоцерківщини до податківців

опубліковано 20 липня 2021 о 16:44

Вже стало доброю традицією податківців брати участь у зустрічах з бізнесом, які проводяться за ініціативою Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості.

Днями, фахівці територіальних підрозділів ГУ ДПС у Київській області відповідали на запитання сільськогосподарських товаровиробників щодо нарахування та сплати єдиного податку 4 групи, а також про поширені причини відмови в реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування по податку на додану вартість.

На початку заходу, начальниця Білоцерківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ольга Шульга коротко ознайомила присутніх з наявністю в Білоцерківському районі 478 платників єдиного податку 4 групи, які мають в користуванні 371663,917 га землі та акцентувала увагу на своєчасній сплаті до місцевого бюджету нарахованих сум для забезпечення виконання дохідної частини та фінансування місцевих програм соціально-економічного розвитку територіальних громад.

Під час активного обговорення, податківці відповідали на запитання платників щодо визначення критеріїв ризиковості здійснення операцій та застосування алгоритму дій згідно діючих норм податкового законодавства при зупинці реєстрації податкових накладних, укладанні договорів з контрагентами, натуральних виплатах пайовикам, відповідальності за несвоєчасну сплату єдиного податку 4 групи та податку на додану вартість.

Звертаємо увагу платників, що при проведенні наступної зустрічі будуть запрошені платники з усіх новостворених 13 територіальних громад Білоцерківського району.

Білоцерківський відділ камеральних перевірок
управління з питань виявлення та опрацювання
податкових ризиків