Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні громадяни!

опубліковано 21 липня 2021 о 17:11

Шановні громадяни!

Нагадуємо, що триває термін сплати майнових податків, до складу яких входять:

- податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;

- транспортний податок;

- плата за землю.

Сплатити податок громадяни повинні протягом 60 днів з дня вручення податкового-повідомлення рішення.

Платники мають право звернутися до контролюючого органу за податковою адресою (місцем реєстрації) платника податку, зазначеною в реєстраційних документах на об’єкт оподаткування, для проведення звірки даних щодо об’єктів оподаткування, у разі виявлення розбіжностей на підставі підтверджуючих документів контролюючий орган проводить перерахунок податку. А щоб щороку не виникали неточності у нарахуванні, наголошуємо на необхідності внесення змін у Реєстрі об’єктів нерухомого майна.

Також звертаємо увагу громадян, що при затримці сплати майнових податків до 30 календарних днів включно настає відповідальність у вигляді штрафу у розмірі 5% погашеної суми податкового боргу. Затримка платежу більш як 30 календарних днів – розмір штрафу становить 10% погашеної суми податкового боргу. Якщо після закінчення строків оплати, ви не заплатили податок, то на суму податкового боргу нараховується пеня з розрахунку 120% річних ставки НБУ.

Вишгородська ДПІ ГУ ДПС у Київській  області  запрошує громадян сумлінно ставитись до своїх обов’язків, адже, сплачені громадянами майнові податки зараховуються  до місцевих бюджетів та використовуються винятково на потреби міста та сіл, і тому податківці  просять найперше погасити заборгованість при наявності та сплатити нове нарахування.

 Вишгородський сектор організації роботи