Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч з Бородянським центром зайнятості

опубліковано 21 липня 2021 о 17:08

Нещодавно  Бородянською районною філією Київського обласного центру зайнятості  було проведено захід «Круглий стіл» для державних установ, організацій та суб’єктів господарювання Бородянської, Немішаївської, Пісківської ОТГ Бучанського району.     

Мета заходу – відкритий діалог між органами влади та суб’єктами господарювання, проблемні питання, які виникають у суб’єктів господарювання та шляхи їх вирішення, пошук спільних рішень та співпраця.

В даному заході взяла участь начальник Бородянської ДПІ ГУ ДПС в Київській області Юлія Титенко, яка поінформувала учасників «Круглого столу» про результати роботи щодо надходжень податків і зборів в першому півріччі від платників податків  Київщини, своєчасності подання звітності до Податкової служби та Пенсійного фонду України, а також наголосила про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Крім того, розповіла присутнім, що за порушення трудового законодавства юридичні та фізичні особи - підприємці несуть адміністративну та фінансову відповідальність.

Учасники «Круглого столу» подякували за організований захід, а також висловили надію, що їх і надалі будуть запрошувати на заходи такого рівня, де платники податків зможуть відкрити для себе багато нового та цікавого для практичного використання в своїй повсякденній роботі.

 Бородянська ДПІ ГУ ДПС у Київській області