Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Києво-Святошинська ДПІ провела чергову «Гарячу лінію» на тему: «Податкова амністія. Інформування громадськості з питань подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації фізичними особами»

опубліковано 14 вересня 2021 о 14:37

На запитання платників податків відповідала начальник Києво-Святошинської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Наталія Волощук.

Під час телефонного зв’язку Наталія Волощук звернула увагу громадян, що з 1 вересня 2021 року фізичні особи мають право легалізувати своє майно та статки. Це може бути нерухомість, валюта або цінні папери, при придбанні або отриманні яких не сплачувалися податки.

Керівниця податкової служби наголосила, що декларація подається виключно в електронному вигляді з 01.09.2021 до 01.09.2022 через Електронний кабінет платника з накладанням кваліфікованого електронного підпису та зауважила, що громадяни, які скористаються правом подати одноразову добровільну декларацію та із задекларованих активів сплатять збір, держава гарантуватиме їм звільнення від відповідальності за порушення податкового, валютного законодавства.

На всі  поставленні питання у ході «гарячої лінії» були надані вичерпні відповіді та роз’яснення в межах чинного законодавства України.

Києво-Святошинська ДПІ ГУ ДПС у Київській області