Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з бізнесом у Броварській ДПІ

опубліковано 04 січня 2022 о 09:53

 

Броварська ДПІ ГУ ДПС у Київській області з метою проведення інформаційно - роз’яснювальної роботи у зв’язку зі змінами в законодавстві  з 01.01.2022 щодо застосуванні реєстраторів розрахункових операцій або програмних реєстраторів розрахункових операцій  провела зустріч з суб’єктами господарювання по ознайомленню з основними вимогами законодавства.

Зустріч провели заступник начальника Броварської ДПІ – начальник відділу електронних сервісів Буник Жанна та головний державний інспектор відділу електронних сервісів Боханчук Сергій. В заході прийняли участь суб’єкти господарювання м.Бровари та Броварського району, представники сервісних центрів, що обслуговують підприємців Броварського регіону.

Жанна Буник роз’яснила переваги у застосуванні РРО та ПРРО при веденні господарської діяльності (робота в легальному полі, автоматизація процесу підрахунку доходів, автоматизований контроль за асортиментом товарів, забезпечення контролю за діяльності працівників).

Довела до присутніх, що з метою доведення до платників інформації про переваги застосування ПРРО ДПС рекомендовано використовувати матеріали банеру «Програмні РРО», що розміщений за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.