Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації під час зустрічі у Іванківсько-Поліській ДПІ

опубліковано 19 січня 2022 о 16:30

У приміщенні Центру обслуговування платників Іванківсько-Поліської ДПІ ГУ ДПС у Київській області 18 січня 2022 року відбулася інформаційна зустріч з місцевими підприємцями за участі начальника Іванківсько-Поліської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Ірини Гордієнко та провідних фахівців ДПІ.

Під час заходу очільниця ДПІ проінформувала учасників щодо новацій у сфері застосування реєстраторів розрахункових операцій,наголосила які особливості роботи з програмними реєстраторами розрахункових операцій, як встановити і зареєструвати ПРРО, чи обов’язковим є ведення обліку товарних запасів для ФОП.

Крім того, в ході розмови, начальник ДПІ, нагадала платникам і про проведення щорічної кампанії декларування доходів громадян, яка стартувала з 1 січня 2022 року та роз’яснила і про законодавчі норми добровільної кампанії одноразового декларування активів громадян, яка триватиме до 1 вересня 2022 року.

Фахівці податкової служби ознайомили присутніх з бланком декларації та зразком її заповнення, а також закликали підприємців дотримуватись чинного законодавства і прозоро вести свою діяльність.

Захід відбувся у форматі діалогу, присутні отримали відповіді на всі свої запитання.

 Вишгородський сектор організації роботи