Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання електронних сервісів через «Електронний кабінет»

опубліковано 20 січня 2022 о 14:47

Начальницею Фастівської ДПІ Головного управління ДПС у Київській Наталією СТОЦЬКОЮ було проведено чергову зустріч з громадськістю Фастівщини щодо використання електронних сервісів через «Електронний кабінет».

Під час зустрічі Наталія СТОЦЬКА проінформувала присутніх про можливість отримання адміністративних послуг, подання звітності, порядок подання повідомлення про прийом на роботу працівника, а також формування запиту про суму отриманих доходів, використовуючи «Електронний кабінет».

Начальниця ДПІ звернула увагу на те, що «Електронний кабінет» працює постійно (24 години на дату кожного календарного дня), крім часу, необхідного для його технічного обслуговування. Отже, за допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини «Електронного кабінету» платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf.

Також, в ході зустрічі фахівці податкової провели тренінг з платниками щодо реєстрації PPO/ПРРО за допомогою «Електронного кабінету платника».

Фастівський сектор організації роботи