Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг в Обухівській ДПІ

опубліковано 24 січня 2022 о 15:45

Сьогодні заступником начальника Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Оксаною Черненькою проведено тренінг з фізичними особами - підприємцями щодо реєстрації PPO/ПРРО за допомогою «Електронного кабінету платника».

Заступниця начальника наголосила, що реєстрація програмного РРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316602), що подається у електронній формі через «Електронний кабінет платника» (портальне рішення для користувачів або програмного iнтерфейсу (API)) або засобами телекомунікацій.

Інструкція щодо заповнення та подання заяви про реєстрацію програмного РРО за формою № 1-ПРРО (J/F 1316602) через «Електронний кабінет» розміщена за посиланням: Головна>БАНЕР>Програмні РРО>Форми ПРРО>Інструкції щодо заповнення та подання форми № 1-ПРРО через «Електронний кабінет». Після включення програмного РРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій, він може використовуватись суб'єктом господарювання. Про сертифікати електронних підписів та/або печаток, що будуть використовуватись для програмного PPO, суб'єкт господарювання повідомляє згідно з Порядком обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженим наказом МФУ від 06.06.2017 № 557 (у редакції від 01.06.2020 № 261).

Наприкінці заходу учасникам тренінгу надано вичерпні відповіді на запитання щодо реєстрації та роботи РРО/ПРРО.

Обухівська ДПІ