Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Миронівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області у січні-червень 2022 року

опубліковано 06 липня 2022 о 08:15

За січень-червень 2022 року платниками податків, які перебувають на обліку в Миронівській ДПІ, подано 1537 звернень щодо надання адміністративних послуг, в т.ч. за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку - 633. У червні 2022 року подано - 338 звернень щодо надання адміністративних послуг, в т.ч. за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку - 149.

Протягом січня – червня 2022 року Миронівською ДПІ Головного управління ДПС у Київській області  надано  1324 адміністративних послуги платникам податків, з них 904 або 68,3 відс. послуг надано через Центр обслуговування платників, в т.ч.:

Видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України(у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків -702, в т.ч.: червень місяць – 140;

Внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта – 12 в т.ч.:  червень місяць – 1;

Надання Видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 136, в т.ч.: червень місяць – 32;

Реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 69, в т.ч.: червень місяць – 17;

Реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 65, в т.ч.: червень місяць – 11;

Реєстрація розрахункових книжок – 18, в т.ч.: червень місяць – 3;

Підтвердження статусу  податкового резидента України  - 3;

Надання витягу з реєстру платників податку на додану вартість – 9, в т.ч.: червень місяць –4;

Реєстрація платника єдиного податку – 163, в т.ч.: червень місяць – 50;

Реєстрація витягу з реєстру платників єдиного податку – 146, в т.ч.: червень місяць – 29.

Інформацію з питань режиму роботи Миронівської  ДПІ, надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04574)5-70-55, (04574) 5-22-42 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

 Перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

В Центрі обслуговування платників Миронівської ДПІ ви маєте можливість отримати рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та практичну допомогу щодо подання звітності в електронному вигляді.

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Миронівська  ДПІ  ГУ ДПС у Київській області