Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сквирська ДПІ: Впровадження та розвиток електронних сервісів для суб’єктів господарювання

опубліковано 08 серпня 2022 о 14:12

Станом на 01 серпня 2022 року в Сквирській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Київській області перебуває на обліку 727 юридичних осіб та 1119 фізичних осіб-підприємців. У липні місяці зареєстровано  15 фізичних осіб та 1- юридична особа.

За липень місяць до Сквирської державної податкової інспекції надійшло  275 звернень платників податків щодо надання адміністративних послуг, надано 264 адміністративні послуги та 11 відмов у наданні адміністративних послуг.

Відповідно до Регламенту  діяльності ЦОП, Положення про центр обслуговування  платників Сквирської ДПІ, працівниками Сквирської ДПІ у липні  місяці  видано 195 карток платника податків, 15 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 13 платників єдиного податку, видано 32 витяги з реєстру платників єдиного податку, зареєстровано 3 реєстратори розрахункових операцій, 4  книги обліку розрахункових операцій та 2 розрахункові книжки.

Платникам податків постійно надаються усні консультації та консультації в телефонному режимі,  в межах компетенції. Протягом  місяця платникам також надавалася практична допомога, як на власному ноутбуці платників, так і в кімнаті платників на комп’ютері для платників податків за допомогою мережі Інтернет.

Крім того, протягом липня  2022 року працівниками Центру обслуговування платників надано 40 адміністративних послуг в електронній формі. Зареєстровано  платником єдиного податку - 11 фізичних осіб-підприємців, надано витягів з реєстру платників єдиного податку - 15, реєстраторів розрахункових операцій - 3, книг обліку розрахункових операцій – 4, розрахункових книжок – 2, зареєстровано 1 платника податку на додану вартість.

Сквирська ДПІ