Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Обухівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області протягом липня 2022 року

опубліковано 08 серпня 2022 о 14:13

За липень 2022 року Обухівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області надано 356 адміністративних послуг. Найбільшим попитом користується адміністративна послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Протягом липня 2022 року видано 254 карток платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

         Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню документів платників єдиного податку. Так за період з 01.07.2022 по 31.07.2022 року опрацьовано 56 заяви про застосування спрощеної системи оподаткування та видано 90 витягів з реєстру платників єдиного податку.

         Окрім того, за заявами громадян про отримання адміністративних послуг, Обухівською ДПІ видано:

-                     довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи - 0;

-                     довідки про підтвердження статусу податкового резидента України – 5;

-                     витяги з реєстру платника податку на додану вартість – 3.

Протягом липня 2022 року зареєстровано 22 реєстраторів розрахункових

операцій, 32 книги обліку розрахункових операцій та 28 розрахункові книжки.

         Обухівською ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо надання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні.

         Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

         Інформацію з питань режиму роботи Обухівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04572)7-09-16.

         Звертаємо увагу громадян, що отримати якісні адміністративні послуги можливо в онлайн-режимі, використовуючи сервіс «Електронний кабінет платника».

         Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://kyivobl.tax.gov.ua.

Обухівська ДПІ