Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Семінар на Васильківщині щодо змін у податковому законодавстві в умовах воєнного стану

опубліковано 12 серпня 2022 о 13:47

Днями начальник Васильківської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Київській області Олена СТАСЮК провела семінар з суб’єктами господарювання з питань змін у податковому законодавстві в умовах воєнного стану.

Податківиця повідомила про основні вимоги Закону України від 15 березня 2022 року № 2120-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану" та Закону України від 12 травня 2022 року № 2260-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового контролю та адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану » .

Окремо на семінарі обговорювались питання щодо застосування РРО в умовах воєнного стану, права громадян на податкову знижку, одноразового (спеціального) добровільного декларування та правильного заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних документів.

Ознайомила зі спрощеною процедурою отримання дозволів та ліцензій в умовах воєнного стану та про поняття е-декларації, умови та порядок її отримання, строки надання та її основні особливості.

Проінформувала, що Законом України від 15 березня 2022 року № 2136-IX «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» встановлено порядок організації трудових відносин в умовах воєнного стану.

Наприкінці заходу учасники отримали відповіді на запитання та власну друковану продукцію.

Васильківська ДПІ