Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Іванківсько-Поліська ДПІ провела тренінг з платниками податків Полісся

опубліковано 26 жовтня 2022 о 15:48

Днями податківці Іванківсько-Поліської ДПІ провели тренінг з платниками податків Полісся з питань застосування РРО/ПРРО, переваг подання звітності в електронному вигляді, можливості електронного сервісу « Електронний кабінет платника податку ».

Начальниця Іванківсько-Поліської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Ірина Гордієнко довела присутнім перелік діючих електронних сервісів ДПС України, акцентувала увагу присутніх, що використання сервісу «Електронний кабінет платника податків» має великі переваги, платники податків мають змогу підготувати, заповнити та надіслати податкову звітність в електронному вигляді, переглядати дані картки особового рахунка про стан розрахунків з бюджетом , формувати та заповнювати платіжні документи щодо сплати податків, зборів та інших платежів до бюджету, здійснювати сплату податків, зборів та інших платежів до бюджету за допомогою банківських систем, здійснювати офіційне листування з органами ДПС України з питань оподаткування, отримувати консультаційні послуги.

Також платникам роз’яснили порядок реєстрації програмного РРО, порядок його роботи. Реєстрація ПРРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (J/F 1316604), що подається у електронній формі за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків через Електронний кабінет або засобами телекомунікацій.

Крім того, Ірина Гордієнко розповіла про новий формат спілкування з податковою - Комунікаційну платформу, мета роботи якої - швидке вирішення актуальних питань громадськості і бізнес спільноти та прийняття відповідних управлінських рішень. Наприкінці тренінгу, представники бізнесу отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа:kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській областіhttps://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Приєднатись до офіційного каналу ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua

Іванківсько-Поліська ДПІ