Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Миронівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області у січні – лютому 2023 року

опубліковано 06 березня 2023 о 16:54

Протягом поточного року зафіксовано 772 звернень до Центру обслуговування платників Миронівської ДПІ щодо отримання адміністративних послуг. Кількість наданих адміністративних послуг фахівцями ЦОП становить 756 (що охоплює видачу довідок, витягів, посвідчень та інше). 

Найбільш запитуваними послугами у січні - лютому 2023 року були: 

- видача карток платника податків з одночасним внесенням до паспортів громадян України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – видано 466 картки; 

- отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків - 69; 

- реєстрація платником єдиного податку – 84 платники; 

- отримання витягу з реєстру платників єдиного податку – 57 послуг. 

  Крім того, у січні – лютому поточного року зареєстровано 10 реєстраторів розрахункових операцій, 53 книги обліку розрахункових операцій та 7 розрахункових книжок; 6 платників отримали витяг з реєстру платників податку на додану вартість, видано 2 довідки – підтвердження статусу податкового резидента України. 

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП надаються консультативні та інформаційні послуги щодо використання  програмного забезпечення для поданої звітності в електронному вигляді та на магнітних носіях, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, окремих питань щодо кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році, одноразового (спеціального) добровільного декларування, застосування РРО/ПРРО та користування електронними сервісами ДПС. 

Інформацію з питань режиму роботи ЦОП Миронівської ДПІ, перелік та надання адміністративних послуг у Центрі обслуговування, можна отримати за телефоном (04574) 5-22-42, (04574) 5-70-55 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua. 

Звертаємо увагу та радимо платникам користуватися електронними сервісами від ДПС та отримувати адміністративні послуги  в онлайн-режимі. 

Щодо діяльності Головного управління ДПС у Київській області вся інформація оприлюднюється на офіційних інформаційних ресурсах, а саме: 

Субсайт ГУ ДПС у Київській області за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua 

Офіційна сторінка у Facebook https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast/ 

Канал ДПС у Телеграм: t.me/tax_gov_ua 

Миронівська ДПІ