Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бориспільська ДПІ: Надання адміністративних послуг у лютому 2023 року

опубліковано 06 березня 2023 о 16:53

У Бориспільській ДПІ ГУ ДПС у Київській області за лютий 2023 року платникам податків надано 1211 адміністративних послуг.

Найбільш запитуваною у лютому є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – 552.

Також платникам надані такі адміністративні послуги:

- внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь – які платежі за серією та номером паспорта – 1;

- видача відомостей з державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми /джерела виплачених доходів та утриманих податків –  164;

- реєстрація платника єдиного податку – 195; 

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 199; 

- реєстрація реєстратора розрахункових операцій –20;

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій –49;

- реєстрація розрахункових книжок – 13;

- надання витягу з реєстру платників податку на додану вартість – 18.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua. 

Інформацію з питань режиму роботи Бориспільської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04595)5-05-78 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу«InfoTAX».

Бориспільська  ДПІ