Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Славутицька ДПІ: Надання адміністративних послуг за 2 місяці 2023 року

опубліковано 07 березня 2023 о 16:19

Протягом січня-лютого 2023 року працівники Центру обслуговування платників Славутицької ДПІ ГУ ДПС у Київській області надали громадянам 750 безоплатних адміністративних послуг.

Серед основних наданих послуг в ЦОП:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – видано 141 картка;

- надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків-видано 58 довідок;

- проведено реєстрацію 2 книг обліку розрахункових операцій.

За січень - лютий 2023 рік  було зареєстровано 22 фізичних осіб - платників єдиного податку; опрацьовано 12 заяв про внесення змін до реєстру фізичних осіб - платників єдиного податку; анульовано єдиний податок 2 ФОП; сформовано та видано 44 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Платникам податків варто знати, що всі адміністративні та інші послуги надаються відповідно до вимог технологічних карток та нормативних документів, якими керуються фахівці Державної податкової служби. Ця інформація, а саме стандарти надання кожної послуги, є у відкритому доступі – в розділі «Адміністративні послуги» на субсайті Головного управління ДПС у Київській області.

Славутицька ДПІ