Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Обухівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області протягом лютого 2023 року

опубліковано 07 березня 2023 о 16:20

Одним з пріоритетних напрямків роботи Обухівської ДПІ ГУ ДПС у Київській області є створення сприятливих умов для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультативних, інформаційних послуг.

За лютий 2023 року Обухівською ДПІ ГУ ДПС у Київській області надано 465 адміністративних послуг. Найбільшим попитом користується адміністративна послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Протягом лютого 2023 року видано 249 картки платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Видано відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків у кількості -20 довідок.

Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню документів платників єдиного податку. Так за період з 01.02.2023 по 28.02.2023 року опрацьовано 46 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування та видано 79 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Окрім того, за заявами громадян про отримання адміністративних послуг, Обухівською ДПІ видано:

- довідки про підтвердження статусу податкового резидента України – 5;

- витяги з реєстру платника податку на додану вартість – 7.

- довідки про сплату податкових зобов'язань платником податку – резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань – 6.

- довідки про доходи – 1.

Протягом лютого 2023 року зареєстровано 2 реєстраторів розрахункових операцій, 5 книг обліку розрахункових операцій та 18 розрахункових книжок.

Обухівською ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Обухівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04572)7-09-16.

Звертаємо увагу громадян, що отримати якісні адміністративні послуги можливо в онлайн-режимі, використовуючи сервіс «Електронний кабінет платника».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://kyivobl.tax.gov.ua.

Обухівська ДПІ