Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кампанія декларування доходів: «Гаряча лінія» з платниками Білоцерківщини

опубліковано 14 березня 2023 о 12:52

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2022 році податківці продовжують проводити заходи з ознайомленню платників з основними аспектами цьогорічного декларування доходів.

Сьогодні під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія» начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Ірина Миронець відповідала на запитання громадян щодо порядку нарахування та сплати мінімального податкового зобов’язання, декларування доходів від особи, яка не є податковим агентом (від інших фізичних осіб резидентів чи нерезидентів (п.п. 170.11.3 п. 170.11 ст. 170 ПКУ) щодо продажу рухомого та нерухомого майна, даровизни, спадщини.

Крім того, Ірина Миронець наголосила, що податкова декларація про майновий стан і доходи подається за новою формою з урахуванням змін внесеними наказом Міністерства фінансів України від 17.05.2022 року №143 «Про внесення змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Білоцерківський відділ податків і зборів з фізичних осіб та
проведення камеральних перевірок