Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Іванківсько-Поліської ДПІ провели тренінг-навчання з новоствореними підприємцями, щодо використання електронних сервісів ДПС України

опубліковано 22 березня 2023 о 11:53

Податківці Іванівсько-Поліської ДПІ ГУ ДПС у Київській області постійно проводять тренінги-навчання для новостворених підприємців щодо  своєчасності сплати податків, використання сервісу «Електронний кабінет» та подання звітності в електронному вигляді. Про важливість вчасної сплати податків суб'єктами господарювання в умовах воєнного стану розповіла під час початку зустрічі з платниками начальник Іванківсько-Поліської ДПІ Ірина Гордієнко, яка зауважила, що сплата податків до бюджету в умовах війни є вагомою підтримкою економічного фронту, а тому бізнес повинен працювати, зберігати робочі місця, виплачувати заробітну плату та сплачувати податки. У ході бесіди, фахівець податкової поінформувала присутніх, що одним із сервісів ДПС України є «Електронний кабінет», який є зручним безкоштовним сервісом подання декларацій в електронному вигляді. Сервіс працює цілодобово в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смартпристроїв з використанням електронно-цифрового підпису будь-якого акредитованого пункту сертифікації ключів (АЦСК). Переваги подання звітності саме в такий спосіб очевидні – це економія часу при складанні, оскільки файл формується автоматично в спеціальній програмі, і при поданні не потрібно вистоювати чергу і відволікатися на відвідуванні податкової.

Ірина Гордієнко в доступній формі продемонструвала зручність та простоту роботи з електронними сервісами ДПС України. На прохання відвідувачів працівники Іванківсько-Поліської ДПІ надали платникам податків практичні рекомендації щодо заповнення, підписання та відправлення декларації про майновий стан та доходи за допомогою Електронного кабінету платника. Зустріч відбулась у конструктивному форматі, де платники отримали відповіді на всі запитання. 

Іванківсько-Поліська ДПІ