Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг у квітні 2023 року Рокитнянською ДПІ ГУ ДПС у Київській області

опубліковано 05 травня 2023 о 16:46

За квітень 2023 року з питань отримання адміністративних послуг до Рокитнянської ДПІ ГУ ДПС у Київській області звернулось 175 суб’єктів господарювання. Найбільш запитуваною адміністративною послугою у квітні є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків – 104. Крім того за звітний місяць:

видано 16 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків;

зареєстровано 4 реєстратора розрахункових операцій та 2 книги обліку розрахункових операцій; 

надано 30 витягів з реєстру платників єдиного податку та 19 – включено до реєстру;

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua. 

Інформацію з питань режиму роботи Рокитнянської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04562)5-12-53 або на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу«InfoTAX».

 Рокитнянська ДПІ