Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати діяльності Фастівської ДПІ у січні-квітні 2023 року

опубліковано 09 травня 2023 о 16:51

Фахівцями центру обслуговування платників Фастівської ДПІ за січень – квітень 2023 року надано 2200 адміністративних послуг. 

Зокрема, видано 1140 карток платника податків, внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) 8 відміток про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта, видано 234 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 65 реєстраторів розрахункових операцій, 157 реєстраційних книг обліку розрахункових операцій та 44 розрахункові книжки, надано 12 витягів з реєстру платників податку на додану вартість, зареєстровано 174 платників єдиного податку та надано 345 витягів з реєстру платників єдиного податку, видано 19 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України. 

Окрім надання адміністративних послуг, працівниками ЦОП приймається податкова та інша звітність, надаються консультації в межах компетенції та інформаційні послуги.

Інформацію з питань режиму роботи Фастівської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04565) 6-14-37. Нагадуємо, що з переліком адміністративних послуг та порядком їх надання можна ознайомитися на субсайті територіального органу ДПС в Київській області офіційного вебпорталу ДПС за посиланням https://kyivobl.tax.gov.ua.

Фастівська ДПІ