Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сквирська ДПІ: Щодо надання адміністративних послуг у квітні поточного року

опубліковано 09 травня 2023 о 16:53

Станом на 01 травня 2023 року в Сквирській державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Київській області перебуває на обліку 726 юридичних осіб та 1187 фізичних осіб - підприємців. У квітні місяці зареєстровано 4 юридичні особи та 18 фізичних осіб.

Протягом звітного місяця до Сквирської державної податкової інспекції надійшло 184 звернення платників податків щодо надання адміністративних послуг.

Відповідно до Регламенту діяльності ЦОП, Положення про центр обслуговування платників Сквирської ДПІ, працівниками Сквирської ДПІ у квітні місяці  видано 87 карток платника податків, 25 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, зареєстровано 20 платників єдиного податку,  видано 23 витяги з реєстру платників єдиного податку, видано 2 витяги з реєстру платників ПДВ, зареєстровано 6 реєстраторів розрахункових операцій, 2  книги обліку розрахункових операцій, 1 розрахункова книжка.

Крім того, платниками податків подано 4986 податкової, фінансової та іншої звітності, із них засобами телекомунікаційного зв’язку - 4959 або 99,46%. У паперовому вигляді працівниками Центру обслуговування платників Сквирської ДПІ опрацьовано 27 звітів.

Платникам податків постійно надаються усні консультації, консультації в телефонному режимі в межах компетенції.

Сквирська ДПІ