Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання адміністративних послуг Богуславською ДПІ ГУ ДПС у Київській області протягом січня-квітня 2023 року

опубліковано 09 травня 2023 о 16:55

Одним з пріоритетних напрямків роботи Богуславської ДПІ ГУ ДПС у Київській області є створення сприятливих умов для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультативних, інформаційних послуг.

За січень-квітень 2023 року Богуславською ДПІ ГУ ДПС у Київській області надано 1321 адміністративну послугу. Найбільшим попитом користується адміністративна послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Протягом  січня-квітня 2023 року видано 610 карток платників податків та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Видано відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків у кількості -321 довідку.

Також найбільш вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню документів платників єдиного податку. Так за період з 01.01.2023 по 30.04.2023 року опрацьовано 111 заяв про застосування спрощеної системи оподаткування та видано 144 витяги з реєстру платників єдиного податку.

Окрім того, за заявами громадян про отримання адміністративних послуг, Богуславською ДПІ видано:

- довідки про підтвердження статусу податкового резидента України – 4;

- витяги з реєстру платника податку на додану вартість – 8.

- довідка про подану декларацію про майновий стан і доходи  – 1 .

Протягом січня-квітня 2023 року зареєстровано 53 реєстратори розрахункових операцій, 49 книг обліку розрахункових операцій та 18 розрахункових книжок.

Богуславською ДПІ постійно надаються рекомендації з питань використання сервісу ДПС «Електронний кабінет платника». Надається практична допомога щодо подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет та інші можливості при його використанні.

Нагадуємо, що перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію з питань режиму роботи Богуславської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном (04561) 5-35-97.

Звертаємо увагу громадян, що отримати якісні адміністративні послуги можливо в онлайн-режимі, використовуючи сервіс «Електронний кабінет платника».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: http://kyivobl.tax.gov.ua.

Богуславська ДПІ