Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Володарщині триває інформаційна робота щодо застосування Закону України № 3219-IX

опубліковано 14 вересня 2023 о 17:21

У Центрі обслуговування платників Володарської ДПІ ГУ ДПС у Київській області працівники податкової служби відповідали на запитання присутніх щодо застосування норм Закону України від 30.06.2023 №3219-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану”.

Очільник, Сергій Бобровський, нагадав відвідувачам вимоги Наказу МФУ від 21.01.2016 №13 «Про затвердження Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів, Порядку подання звітності, пов’язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форми № ЗВР-1 Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)».

Також, у ході зустрічі було зазначено, що Державна податкова служба надає можливість безкоштовного встановлення програмного РРО на будь-який комп’ютер, ноутбук або гаджет. Оновлену версію програмного забезпечення ПРРО від ДПС для операційних систем Android та iOS можна завантажити за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/».

Залишаємось на зв’язку:

Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 

Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Володарська ДПІ