Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Таращанська ДПІ: РРО/ПРРО - для початківців

опубліковано 25 вересня 2023 о 11:34

Фахівці Таращанської ДПІ ГУ ДПС у Київській області взяли участь у семінарі для молоді на тему: "РРО/ПРРО - для початківців". Цей захід був організований для студентів Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу.

На семінарі учасників ознайомили з наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 року № 547 "Про затвердження порядків щодо реєстрації реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій" і Законом України від 06.07.1995 року № 265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", які визначають правила реєстрації та використання РРО/ПРРО.

Детально розглянули питання, пов'язані із застосуванням штрафних санкцій за порушення вимог щодо використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО).

Спеціалісти відповіли на запитання присутніх, роз'яснили нюанси та надали необхідну інформацію для студентів, щоб допомогти їм легше розібратися в цій важливій темі.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Таращанська ДПІ