Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці провели семінар для підрозділів Білоцерківської РВА

опубліковано 05 жовтня 2023 о 15:07

В.о. начальниці Білоцерківської ДПІ, Любов Щілінська, та начальниця відділу обліку платників та об‘єктів оподаткування, ведення державного реєстру фізичних осіб-платників податків, Віра Володько, провели семінар для спеціалістів економічного та фінансового блоку Білоцерківської районної військової адміністрації.

Під час навчання Любов Щілінська обговорила з присутніми нововведення, внесені Законом України від 30.06.2023 № 3219-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану". Віра Володько особливу увагу приділила питанню відновлення з 1 жовтня 2023 року відповідальності за порушення вимог Закону України від 6 липня 1995 року № 265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг".

Захід проходив у формі відкритого діалогу, під час якого було надано детальні роз’яснення змін у податковому законодавстві та вичерпні відповіді на запитання присутніх.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast

Білоцерківська ДПІ