Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черговий сенс телефонного зв’язку щодо роз’яснення новацій податкового законодавства на Вишгородщині

опубліковано 05 жовтня 2023 о 15:08

Днями начальниця Вишгородської ДПІ ГУ ДПС у Київській області провела сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Порядок реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО)».

Під час спілкування Юлія Кобилінська інформувала дозвонювачів про обов’язковість використання РРО/ПРРО для всіх платників єдиного податку ІІ-ІVгруп, крім спрощенців І групи та тих хто проводить діяльність тільки в безготівковій формі розрахунків. Також платники податків отримали відповіді від фахівця щодо порядку реєстрації програмних реєстраторів розрахункових операцій, про послідовність дій, про перелік документів та в якому порядку необхідно надавати їх ФО-підприємцям для реєстрації РРО/ПРРО. 

Крім того, начальниця податкової попередила, що з 01 жовтня 2023 року Законом України № 3219-IX відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Вишгородська ДПІ