Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Триває роз’яснювальна робота працівників Васильківської ДПІ щодо застосування РРО та ПРРО

опубліковано 17 листопада 2023 о 09:00

З метою ознайомлення з нормами Закону України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», начальником Васильківської ДПІ Оленою Стасюк нещодавно проведено низку зустрічей з суб‘єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території торгівельного центру міста Васильків. 

Суб‘єктів господарювання ознайомлено з нормами Закону України від 06.07.1995 р. №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», а саме, з порядком проведення розрахунків за товари/послуги у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій, з порядком реєстрації РРО/ПРРО та відповідальністю за порушення вимог закону №265/95-ВР.

Суб‘єктам господарювання надано інформаційні матеріали про безоплатне ПРРО та покрокову інструкцію щодо завантаження програмного забезпечення на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: Головна/БАНЕР/програмні РРО (https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/).

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast