Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Миронівської ДПІ активно співпрацюють з місцевою територіальною громадою

опубліковано 17 листопада 2023 о 09:01

В.о. начальника Миронівської ДПІ Тетяна Яблонська сьогодні мала можливість поспілкуватися з представниками Миронівської територіальної громади.

Одним із головних завдань такої зустрічі було надання роз’яснення щодо порядку застосування суб‘єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій при здійсненні готівкових розрахунків та попередження відповідальності за порушення порядку їх проведення. 

Крім того, податківець роз’яснила механізм визначення мінімального податкового зобов’язання, що сплачується власниками та користувачами земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, терміни сплати та умови для надання пільг з цього податку, можливість проведення звірок з контролюючими органами. Представникам територіальної громади наголосили на доцільність проведення інвентаризації сільськогосподарських угідь з метою забезпечення повноти обліку та залучення до оподаткування виявлених резервів.

Тетяна Яблонська відповіла на запитання учасників зустрічі та зауважила, що про всі новації податкового законодавства можна дізнатися на офіційній сторінці ГУ ДПС у Київській області.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast