Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Миронівській ДПІ проведено чергову зустріч з платниками податків

, опубліковано 01 лютого 2024 о 14:33

Відбулась зустріч в.о.начальника Миронівської ДПІ Тетяни Яблонської з  платниками податків, під час якої обговорили нюанси декларування доходів громадян у 2024 році, застосування електронних сервісів ДПС, зокрема, мобільного застосунку «Моя податкова», та окремі питання реєстрації РРО/ПРРО.

Податківець проінформувала присутніх про початок кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року, звернула увагу на введення в дію з 01 січня нової форми податкової декларації про майновий стан і доходи, зміну порядку розрахунку суми податку на доходи фізичних осіб, що підлягають поверненню з бюджету у зв’язку із використанням права на податкову знижку.

Платникам податків розповіли про впровадження ДПС мобільного застосунку «Моя податкова», акцентувавши увагу на простоті та зручності інструменту для отримання електронних сервісів податкової служби, а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Присутнім надали практичні поради щодо користування Електронним кабінетом, зокрема, з електронного звітування, роз`яснили порядок отримання електронного цифрового підпису та окремі питання реєстрації РРО/ПРРО. 

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast