Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Білоцерківщина: навчання щодо електронних сервісів ДПС України для платників, які декларують свої доходи

, опубліковано 24 квітня 2024 о 11:01

У сучасному цифровому світі використання електронних сервісів стає все більш актуальним і зручним. Це особливо важливо у сфері оподаткування, де електронні сервіси дозволяють спростити та прискорити процеси декларування доходів. Щоб надати платникам податків необхідні навички та знання, фахівці Білоцерківської державної податкової інспекції організували практичне навчання з використання електронних сервісів ДПС.

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії з декларування доходів за 2023 рік, співробітники ДПІ представили платникам можливості електронного кабінету та мобільного застосунку "Моя податкова". Учасники навчання мали можливість ознайомитися з процедурою створення та надсилання декларацій про майновий стан і доходи до контролюючого органу.

Наостанок наголосили, що кампанія декларування триває з 1 січня до 1 травня 2024 року. Згідно з встановленими термінами, сплата податкових зобов'язань, визначених у податковій декларації за 2023 рік, проводиться до 1 серпня 2024 року.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа:
kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast