Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів громадян та використання електронних сервісів для подання декларації про майновий стан і доходи обговорили у Кагарлицькій ДПІ під час зустрічі з платниками

, опубліковано 29 квітня 2024 о 10:27

Фахівці Кагарлицької ДПІ продовжують популяризувати електронні податкові сервіси ДПС серед платників та навчати їх порядку  використання цих сервісів у практичній роботі.

Сьогодні, під час зустрічі з платниками податків, обговорювались питання декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році.

Податківці проінформували громадян про способи та граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи, категорії громадян, у яких виникає обов’язок щодо подання декларації та щодо використання права на податкову знижку. 

Окремо зупинились на використанні зручного електронного сервісу «Податкова декларація про майновий стан і доходи», який дозволяє сформувати декларацію та подати її до контролюючого органу з копіями первинних документів, а також на функціоналі мобільного додатку «Моя податкова», який надає можливість отримувати сервіси ДПС у зручному форматі.

Залишаємось на зв’язку: 
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast