Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ірпінські податківці зустрічалися з представниками Ірпінської територіальної громади

, опубліковано 29 квітня 2024 о 14:30

Очільниця Ірпінської ДПІ Наталія Стецюк провела робочу зустріч з заступником начальника Центру надання адміністративних послуг Ірпінської міської ради Ганною Дяковою на тему: « Електронні сервіси ДПС України. Алгоритм подання податкової декларації про майновий стан і доходи громадян, отриманих у 2023 році в електронному вигляді».

Під час спілкування податківець поінформувала співрозмовницю, що з 01 січня по 01 травня 2024 року триває кампанія обов’язкового декларування доходів громадян, отриманих і неоподаткованих у 2023 році, ознайомила з алгоритмом подання податкової декларації в електронному вигляді, рекомендуючи до використання можливості сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та нового безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова».

Крім того, співрозмовники обговорили низьку актуальних питань щодо новацій податкового законодавства та Наталія Стецюк рекомендувала використовувати можливості електронних сервісів ДПС України, зокрема, листування через Електронний кабінет , зауваживши, що меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету дозволяє надіслати лист (запит тощо) до відповідного органу ДПС України та проконтролювати його виконання.

Наприкінці зустрічі. отримавши від податківця тематичну друковану продукцію для подальшого розповсюдження серед новостворених підприємців. домовились про подальші взаємовигідні відносини.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast