Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Білоцерківщини та платники обговорили основні аспекти отримання податкової знижки та оформлення трудових відносин

, опубліковано 06 червня 2024 о 10:27

Начальниця Білоцерківського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Київській області Леся Кравченко детально зупинилася на актуальних питаннях отримання податкової знижки та заповнення декларації про майновий стан і доходи. Вона нагадала, що до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року витрати платника, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами. Декларація про майновий стан і доходи подається до 31 грудня 2024 року.

Платник податків може обрати зручний для себе спосіб подачі податкової декларації:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги».

Крім того, податківця наголосила на важливості дотримання роботодавцями вимог трудового законодавства, сплаті податків та єдиного соціального внеску, а також відповіла на низку запитань присутніх.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast