Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Фастівській ДПІ відбулася зустріч з платниками податків, присвячена особливостям та перевагам листування з ДПС через Електронний кабінет

, опубліковано 05 червня 2024 о 19:03

Чергову зустріч з платниками податків, присвячену особливостям та перевагам листування з ДПС через Електронний кабінет провів цими днями заступник начальника – начальник відділу податкових сервісів Фастівської ДПІ Роман Демченко.

Учасників зустрічі  ознайомлено з Порядком функціонування Електронного кабінету та проінформовано щодо можливості листування з органами ДПС  через меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету.

Податківець звернув увагу платників, що в умовах дії воєнного стану найбільш зручною та безпечною є можливість отримання послуг дистанційно, використовуючи електронні сервіси ДПС. 

Електронний кабінет має безліч переваг у роботі, зокрема: унеможливлення помилок в обов’язкових реквізитах поданої декларації, можливість здійснення перевірки складеного звіту, отримання квитанції про прийняття органами ДПС надісланого звіту, можливість перегляду інформації про стан розрахунків з бюджетом, можливість подавати заяви та отримувати в електронному вигляді довідки про відсутність заборгованості та інше.

Для зручності платників податків Електронним кабінетом можна користуватись цілодобово: з комп’ютера, зі смартфона. Сервіс працює безкоштовно. Вхід до приватної частини Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису.

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast