Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Онлайн-зустріч у Білоцерківському відділі: Актуальні питання сплати податків та переваги оформлення трудових відносин

, опубліковано 20 червня 2024 о 17:37

Днями у Білоцерківському відділі податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок відбулася онлайн-зустріч із фізичними особами. Захід був присвячений важливим темам, таким як сплата податків, порядок отримання податкової знижки та переваги оформлення трудових відносин.

Під час зустрічі Леся Кравченко розглянули основні питання, що стосуються сплати податків фізичними особами. Було детально пояснено механізми нарахування податків та терміни їх сплати. Учасники отримали корисну інформацію щодо заповнення податкових декларацій та можливих помилок, яких варто уникати.

Висвітлено, які витрати можна включити до податкової знижки згідно зі статтею 166 Податкового кодексу України. Учасники дізналися про необхідні документи, процедуру подання декларації та терміни розгляду.

Окрему увагу Леся Кравченко приділила перевагам офіційного оформлення трудових відносин. Було зазначено, що легалізація праці не лише забезпечує захист працівника, а й надає йому можливість користуватися соціальними гарантіями. Також було підкреслено важливість дотримання трудового законодавства та відповідальність роботодавців за його порушення.

Онлайн-зустріч у Білоцерківському відділі податків і зборів пройшла у форматі відкритого діалогу. Учасники отримали відповіді на свої запитання та корисні поради. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.uя 
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast