Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Навчання у Білій Церкві: податкова знижка та переваги оформлення трудових відносин

, опубліковано 20 червня 2024 о 17:39

Нещодавно на Білоцерківщині відбувся семінар-навчання за участю заступниці начальника відділу податкових сервісів та звітності, організації роботи ЦОП Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області, Катерини Драбинко. Темою заходу стала популяризація електронних сервісів ДПС, зокрема безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова», а також нових можливостей Електронного кабінету.

Особливу увагу було приділено порядку подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді. Учасники отримали покрокову інструкцію щодо подання декларації на отримання податкової знижи через Електронний кабінет.

На завершення семінару Катерина Драбинко наголосила на перевагах оформлення трудових відносин. Вона розповіла про позитивні аспекти легальної праці, зокрема захист прав працівників та можливість отримання соціальних гарантій.

Цей семінар став важливим кроком у підвищенні обізнаності платників податків про електронні сервіси ДПС та сприяв розвитку цифрових навичок серед суб'єктів господарювання. 

Залишаємось на зв’язку:
Комунікаційна платформа: kyivobl.ikc@tax.gov.ua
Підписатись на сторінку Фейсбук ГУ ДПС у Київській області
https://www.facebook.com/tax.kyiv.oblast